Sen Çal Kapımı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Sen Çal Kapımı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleri her hafta çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen Sen Çal Kapımı dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SEN ÇAL KAPIMI 6. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM ÖZETİ...

Önemli bir anlaşmaya imza atmak için Antalya'ya giden ekibi bir sürpriz beklemektedir. Yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için bir araya gelmek istemezler. Onları buluşturma görevi Serkan ve Eda'ya düşer. Antalya'da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, Eda ve Serkan hiç ummadıkları kadar yakınlaşırlar.

Bu arada Kaan Karadağ'ın yaratacağı yeni bir kriz Eda için de bir test olacaktır. Serkan'ı kurtarmak için göze aldığı risk, ona olan duygularını fark etmesine de neden olacaktır. Serkan ise Eda'nın cazibesine giderek daha çok kapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv