Sen Çal Kapımı 33. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Çal Kapımı 32. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Sen Çal Kapımı 33. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Sen Çal Kapımı 33. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Çal Kapımı 32. bölümü ile Fox TV'de izleyiclerle buluştu. Son dönemlerin en çok izlenen dizisi izleyicilerini ekran başına topladı. Sen Çal Kapımı 33. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada yer alacak.

Sen Çal Kapımı 32. bölüm özeti

Eda, Deniz’in oyununa katılıp tarihi öne alır. Her şeyden habersiz olan Serkan ise, Eda’nın bu hareketinden oldukça rahatsız olur. Serkan için artık “kıskançlık sirenleri” çalmaya başlamıştır. Bu sirenler onu Eda’ya adım adım yaklaştırırken, Serkan’ı Eda’ya kaptırmak istemeyen Selin ise, Deniz ile bir olup bu oyunu avantaja çevirmeye kararlıdır. 

Sen Çal Kapımı 31. bölüm özeti

Eda’nın beklenmedik evlilik açıklaması herkesi şoke eder. Herkes çok sevinir. Selin de memnundur bu durumdan. Eda için artık oyun başlamıştır. Ne olursa olsun Serkan’ı yeniden kendisine âşık edecektir. Serkan her şeyden habersiz yoluna devam ederken, Eda da amacına adım adım ilerler. Fakat Eda hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler