Sen Çal Kapımı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SEN ÇAL KAPIMI 13. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SEN ÇAL KAPIMI 12. BÖLÜM ÖZETİ...

Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var.

Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor. Eda’nın ısrarıyla Serkan da kabul ediyor kimseye söylememeyi. Serkan ve Eda ilişkilerini gizli tutarken birçok macera yaşayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler