Sen Anlat Karadeniz'in yıldızları Kaşüstü'nde oturacak

Sen Anlat Karadeniz'in yıldız isimlerinin Trabzon'da oturmaya karar verdikleri gündeme gelmişti. Başrol oyuncuları Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu'nun nerede ev tuttukları kesinleşti. Ayrıca Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon fragmanı da yayınlandı ve Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı da netleşmeye başladı

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızları Kaşüstü'nde oturacak

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da çekilen ve son yıllarda en çok izlenen Karadeniz dizisi olmayı başaran Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon hazırlıkları devam ederken dizinin başrol oyuncuları Tahir'i canlandıran Ulaş Tuna Astepe ile Nefes rolündeki İrem Helvacıoğlu bu sezon Trabzon'da ev tutmaya karar vermişti.

İkiliden Ulaştepe'ye Kaşüstü'nde Helvacıoğlu'na da Beşirli'de ev tutulmuştu. Ancak Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i Helvacıoğlu'nun da Beşirli'den vazgeçerek Kaşüstü'nden ev tuttuğu öğrenildi. İki oyuncunun da Kaşüstü'nde farklı sitelerde ev tuttuğu bildirildi.

Geçen sezon otelde kalan Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun bu sezon daha rahat olabilmek için Trabzon'da ev tutmaya karar verdikleri kaydedildi. Ayrıca ekibin Trabzon dışından gelen oyuncuları ve set ekibinin de anlaşma sağlanan bir otelde kalacağı belirtildi.

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızları Kaşüstü'nde oturacak

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçen yılın reyting rekortmeni olan dizi 21. bölümüyle sezona veda etmişti. Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlarken yayın tarihinin de öne alındığı iddia ediliyor. Normal şartlarda Eylül ayının son haftasında yayına girmesi planlanan dizinin Eylül'ün ilk haftasında izleyicisiyle buluşacağı öne sürüldü. Buna göre Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonunun 5 Eylül'de başlaması bekleniyor.

Öte yandan diziye yeni oyuncuların katılacağı ve bu sezonun daha aksiyonlu olacağı ifade edildi. Senarist ve yönetmen kadrosunda değişime giden Osman Sınav'ın aksiyon konusunda yeni senarist Erkan Birgören'den beklentisi oldukça yüksek olduğu kaydediliyor. Sınav da yeni sezon öncesinde dizinin hayranlarını heyecanlandıracak ifadeler kullanarak “Benim sezon içinde olmasını istediğim bazı şeyler vardı. Erkan Birgören’le görüşme yaptığımızda aynı şeyleri söylediğini gördüm. Aynı noktada olmamız beni de heyecanlandırdı. Şimdi Erkan çok daha fazla heyecanlı. Onun işi de kolay değil. Ama çok iyi bir yeni sezon bölümüyle geliyoruz. İzleyicimiz hazır olsun.” dedi.

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızları Kaşüstü'nde oturacak

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON FRAGMANI DA ÇIKTI

Yeni sezonu merakla beklenen dizinin yeni fragmanı da hayranlarıyla buluştu. Yayınlanan fragman Tahir'in gemiden denize düştüğü noktadan başlarken Nefes'in haykırışlarıyla devam ediyor. Tahir denizin dibine doğru sürüklenirken elindeki bıçakla ellerinin bağlandığı ipi kesmeye çalışıyor...

Dizinin konusu

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkı anlatılıyor.
Sen Anlat Karadeniz'in yıldızları Kaşüstü'nde oturacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler