Sen Anlat Karadeniz oyuncuları diziden ne kadar kazanıyor?

Gününde reytinglerde ilk sırayı kapan Trabzon'da çekilen dizi Sen Anlat Karadeniz'de oyuncuların aldıkları ücretler dikkat çekti. Sen Anlat Karadeniz oyuncuları diziden ne kadar kazanıyor?

Sen Anlat Karadeniz oyuncuları diziden ne kadar kazanıyor?

Yayın hayatına başlayalı çok kısa bir süre olmasına rağmen çarşamba günlerinde izleyiciyi ekrana kilitleyen ve reyting sonuçlarında zirvede yer alan Sen Anlat Karadeniz'de oyuncuların aldıkları ücretler dikkat çeki. Sen Anlat Karadeniz oyuncuları ne kadar kazanıyor? Detaylar haberimizde...


Osman Sınav yapımı Sen Anlat Karadeniz'de oyuncular piyasanın çok altında maaş alıyor. Dizide en yüksek ücreti Tahir Kaleli rolüne hayat veren Ulaş Tuna Aslantepe alıyor.

Sen Anlat Karadeniz oyuncuları diziden ne kadar kazanıyor?

ATV ekranlarında yayınlanan sezonun flaş dizilerinden Sen Anlat Karadeniz'de oyuncuların aldığı aylık ücretler ortaya çıktı.

Çarşamba akşamları yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisini tahtından eden Sen Anlat Karadeniz'de en yüksek ücreti Tahir Kaleli rolüne hayat veren Ulaş Tuna Aslantepe alıyor.

Dizide psikopat rolünde oynayan ve Nefes'e yaptığı işkencelerle adından söz ettiren Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ise aylık 17 bin 500 TL alıyor.

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli): 22 bin TL

İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu): 20 bin TL

Öykü Gürman (Asiye Kaleli): 15 bin TL

Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar): 17 bin 500 TL

Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli): 17 bin 500 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler