Sen Anlat Karadeniz'in yeni fragmanı çıktı! Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon 2. fragmanı da çıktı. Sevilen dizide neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor. Ayrıca "Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak" sorusunun yanıtı da netleşmeye başladı

Sen Anlat Karadeniz'in yeni fragmanı çıktı! Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor?

ATV'de yayınlanan ve son zamanların en çok izlenen dizisi olan Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon 2. fragmanı da yayınlandı. Bir önceki fragmanda denize atılan Tahir'in elindeki bıçağı kaybettiği görülürken yeni tanıtımda ise Nefes ile Vedat'ın da denize düştüğü görüldü. 

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2. fragmanı

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 1. fragmanı izlemek için tıklayın

Yayınlanan 2. fragmanda Vedat, Nefes'e "Herşey bitti" derken, Nefes ise Tahir'in yanına gidebilmek için gemiden atlamaya çalışıyor. Vedat onu tutmaya çalışırken ikisi birlikte denize düşüyor. Öte yandan Tahir'in denize atıldığı haberini alan annesi de evde yere yığılırken Asiye de onun başındadır..

SEN ANLAT KARADENİZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trabzon'da çekimleri devam eden dizinin net olmamakla birlitke 5 Eylül'de başlayacağı öne sürüldü. 

AKSİYON DOLU OLACAK

Sen Anlat Karadeniz önceki sezona nazaran bu sezon daha aksiyonlu olacağı belirtildi. Osman Sınav'ın, aksiyon konusundaki başarısıyla bilinen yönetmen Veli Çelik ile senarist Erkan Birgören'i kadroya dahil etmesiyle bu sezonun hayli aksiyonlu olacağı doğrulandı. Ayrıca dizi kadrosuna yeni girecek olan oyuncularla da dizi hareketlenecek.

Sen Anlat Karadeniz'in yeni fragmanı çıktı! Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor?

Son bölümde neler olmuştu?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek… Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür. Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat'ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz'den sonsuza kadar kopacaklar mıdır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv