Sen Anlat Karadeniz fragmanlarıyla da rekor kırıyor

Trabzon'da çekimleri gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz dizisine ilgi devam ediyor. Dizinin fragmanları bile en çok izlenenler arasında yer alıyor

Sen Anlat Karadeniz fragmanlarıyla da rekor kırıyor

Atv ekranlarında yayınlanan ve Trabzon'da çekimleri gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz dizisi gündemden düşmüyor. Çarşamba günleri yayınlanan dizi reyting rekorları kırarken fragmanları dahi sosyal medyada rakiplerinin 2-3 katı fazla izleniyor.

Nefes ile Trabzonlu Tahir'in hikayesini konu alan dizibazı kesimlerce eleştirilse de yayınlandığı günden itibaren büyük bir çıkış yakalayarak 5 haftadır en büyükra rakibi Diriliş Ertuğrul'u da geride bırakarak reyting listesinde zirveye oturdu. Her hafta bir önceki haftadan daha çok reyting alan Sen Anlat Karadeniz'e olan ilgi sosyal medyadan da gözlemlenebiliyor. Bu akşam yayınlanacak olan 6. bölümün fragmanları sadece Youtube üzerinde milyonlarca kez izlenerek dikkatleri yine üzerine çekti.

Sen Anlat Karadeniz 6. bölüm 1. fragmanı 4.5 Milyon kez izlendi. 

Sen Anlat Karadeniz 6. bölüm 1. fragmanı ise 2.5 Milyon izlenme oranını yakaladı

Dizinin bu haftaki özeti;

Mustafa, Eyşan'ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat'a Yiğit'i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir'in canı emniyettedir ama Vedat'ın Nefes'e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes'e şartını koşar. "Yiğit'i görmek istiyorsan, evlen benimle!" Annesinden ilk öğrendiği rakamlar 155 olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar. Yiğit'i bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazar'ın şeytanın inine girmesine neden olur. Tahir, Yiğit'e ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafa'nın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedat'ın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler