Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul'u yine geçti! İşte 7 Şubat reyting sonuçları

ATV ekranlarında Sen Anlat Karadeniz ve TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul dizileri reyting savaşı verdi. İşte reyting sonuçlarına göre kazanan...

Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul'u yine geçti! İşte 7 Şubat reyting sonuçları

Her akşam bir çok dizi bir çok kanal reyting sonuçlarında zirveye çıkmak için yarışıyor. Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizi ve programların yarışında kimin öne çıkacağı merak ediliyor. 7 Şubat Reyting sonuçları da açıklandı. 3 haftadır seyircilerle buluşan ve çekimleri Trabzon'da yapılan Sen Anlat Karadeniz yine Diriliş Ertuğrul'u geçmeyi başardı.
Yıllardır çarşamba akşamlarının tartışmasız lideri konumundaki Diriliş Ertuğrul'a son 3 haftada rakip olan Sen Anlat Karadeniz 2 haftadır zirveyi ele geçirdi. Total'de en çok izlenen yapım olmayı başaran Sen Anlat Karadeniz 18,44'lük izlenme oranıyla ilk sırayı aldı. Diriliş Ertuğrul ise 14,62'lik oranla ikinci sırada kaldı. Sen Anlat Karadeniz'in özeti bile reyting sıralamsında 3. sırayı yakaladı. Atv'de ekranlara gelen Trabzon'da çekilen dizi geçen haftayı da fenomen dizi Diriliş'in önünde tamamlamıştı.

7 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI


İLK BÖLÜMLERİYLE ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU SENARİSTLER YANIT VERDİ
Bir kesim diziyi beğenirken özellikle çekimlerin yapıldığı Trabzon'la ilgili bir kesim de dizi senaryosunun "Trabzon'u ve Karadeniz'i aşağıladığını" öne sürerek tepki gösterdi.  Bu eleştirilere dizinin senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'den yanıt gecikmedi. İki senarist de sosyal medyadan takipçilerinin sitemlerine yanıt vererek eleştirilere de cevap vermiş oldu.

Eryılmaz'a bir takipçisi "Vedat 30 adamıyla Trabzon'a gelecek köy basacak imam dövecek sanki koskoca Trabzon'da sadece Kaleliler yaşıyor kimse yok. Hanımefendi bizim yaşadığımız Trabzon sizin dizide anlattığınız Trabzon değil. Yöre halkını iyi tanıyın lütfen." şeklinde diziyle ilgili şikayetini aktardı. Eryılmaz'ın bu şikayete yanıtı ise " Tanıyoruz merak etmeyin. Diziyi Nehir Erdem ile yazıyoruz. Kendisi hem Sürmene kızı hem de Sürmene gelinidir. Ben de biraz batınızıda Filyos geliniyim. Oraları iyi tanıyoruz. Herşeyin sırası gelecek. Az sabır" şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca dizinin Trabzonlu senaristi Nehir Erdem de bir takipçisinin "İlerleyen bölümlerde Karadeniz'i tanıyarak yazdığınızı göreceğimizi düşünüyorum. Trabzon insanını tanıyorsunuzdur inşallah" şeklindeki eleştiriyi " Bir Trabzonlu olarak sanırım tanıyorum. Sadece acele etmeyin, daha yolun başındayız. Gösterdiğiniz alaka için çok teşekkürler" şeklinde cevapladı.

Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanı

Fragmanda; Nefes'in sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin aslında abisi olduğunu Tahir'in yengesi öğreniyor..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv