Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul'u geçti! 31Ocak Reyting sonuçları

Ekranların yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'u reyting listelerinde geride bıraktı. İşte 31 Ocak Reyting sonuçları

Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul'u geçti! 31Ocak Reyting sonuçları
Haber61

Trabzon'da çekilen ve Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 2. bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba günleri yayınlanan dizi aynı saatte ekrana gelen fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'u geçti. TRT'de uzun süredir yayınlanan Diriliş Ertuğrul her yayınlandığı hafta çarşamba günleri listede ilk sıraya yerleşiyordu. Ancak Sen Anlat Karadeniz, geçen hafta yaklaştığı zirveyi bu kez ele geçirdi ve çarşamba gününün en  çok izleneni oldu.

Reyting sonuçlarına göre; Total grupta, Diriliş Ertuğrul yüzde 29 izlenme oranıyla dört sezondur ilk kez zirveyi kaptırarak 2. sıraya yerleşirken Sen Anlat Karadeniz yüzde 33 izlenme oranını yakalayarak 1. sıraya oturdu.

ATV'de yayınlanan ve Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz, bir kesimin büyük tepkisini çekse de en çok izlenen yapım olmayı başardı.

İşte 31 Ocak reytin sonuçları;
31 ocak reyting sonuçları

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv