Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Yine izleyicileri ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz 8. bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı da yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisi 8. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Kurşunların, yumrukların havada uçuştuğu bölümde Mercan'ın intihar etmeye çalışması, aileler arasındaki krizi geri dönüşü olmayan bir noktaya sürükledi. Heyecanın yine dorukta olduğu Sen Anlat Karadeniz dizisi 9. bölüm fragmanı da yayınlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ 8. BÖLÜM ÖZETİ - MERCAN'IN İNTİHARI HERŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Yiğit kaybolması Nefes ve Tahir'i kahrederken Vedat ve Gözde'nin gelip Yiğit'i istemesi Tahir'i çileden çıkarır. Tahir sille tokat Vedat'a girişince çevredekiler olayın büyümesini önler. Tüm bunlar yaşanırken Mercan'ın bileklerini kesip intihara kalkışması ortalığı karıştırdı. Mercan'ın ailesinin hem Nefes hem de Tahir'e tepkisi büyük oldu. Bu tepkinin sonu neredeyse ölüme varıyordu. Nazar'ın tabancasından çıkan kurşunun ününe atlayan Nefes, Tahir'in hayatını kurtarır ancak Tahir'in öfkesinden kaçamaz. 

Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vedat, Mercan'a geçmiş olsun bahanesiyle kötülük peşine düşer. Cemil'in öfkesiyle önünde yol açılan Vedat hain planlarını kurmaya başlar. Kızı Mercan'ın ölümden dönmesinin öfkesiyle Cemil, Tahir'den alacağı intikamın peşine düşer. 

Nazar ile Yangaz Murat Kaleli'nin konuşmasını duyan Cemil silahını kaptığı gibi Murat Kaleli'nin peşine düşer. Evlerinde Mustafa Kaleli'ye diklenen Cemil kan davası ilan eder. 

Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tahir gece yarısı kapıya dayanır ve Nefes'i kalmaya ikna etmeye çalışır. Ancak Tahir'in mücadelesi sadece Nefes ile değil kendi ailesi ve yakınlarıyla da olacak. Ağabeyinden Nefes'i ve Yiğit'in korumasını isteyen Tahir, Nefes'ten uzak kalacağına söz verir. Tahir hızını alamayarak Nefes'in kalması için her türlü girişimde bulunur. Artık köy Nefes'in Osman hocanın evine yerleşmesini konuşuyor. Tüm bunlar yaşanırken Murat Kaleli, ikizine Nazar'ı aklından çıkaramadığını itiraf eder. 

Tüm köy Nefes'in yerleşmesiyle çalkalanırken Osman hoca Mercan'ı geçmiş olsun demek için ziyaret eder ve ölmek istemesi üzerine nasihatler verir. Mustafa Kaleli bankadan kredi talebinin reddedildiği haberiyle şok olur. Çareyi başka bir bankada arayan Mustafa Kaleli, işin arkasındaki ismi öğrenince köpürür. Vedat, Mustafa Kaleli'nin reddedilişinin keyfini sürerken mahkemeden gelen uzaklaştırma kararıyla dünyası başına yıkılır. Nefes bir yandan yerleşme hazırlıkları yaparken kimseye yük olmamak için iş aramaya başlar. Esma yardımcıya ihtiyacı olduğunu söyleyip Nefes'e kendi yanında çalışmasını teklif eder.

Nazar, kendisine Vedat Sayar'dan gelen çiçekle şaşkına döner. Hastaneye gelen Vedat, Nazar'la yemeğe çıkmak ister. Vedat ile Nazar'ın hastanede konuşması alçısını çıkartmak için gelen Nefes ve Yangazlardan kaçmaz. Alçılarından kurtulan Nefes artık daha mutludur. Vedat ile Nazar akşam yemeğine çıkar. Tahir'in Nefes'e nasıl aşık olduğunu anlatan Vedat, Nefes'in parmaklarını kırdığını itiraf eder ancak doğruları olduğu gibi anlatmaz. 

Saniye hanım, Nefes'in yerleşeceğini ve kendisi dışında tüm ailenin buna razı olduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşar. 

Nefes'e ne kadar fedakarsın testi yapan Vedat, Nefes'i geri dönmeye ikna etmek için Nazar'a zarar vermekle tehdit eder. Şantaj karşısında şaşkına dönen Nefes ne yapacağını şaşırır. O sırada Tahir, Nefes'i kontrol etmek için eve gelir e evde bulamayınca panik yaşar. Tahir, Nefes'i medresede dua ederken bulunca rahat bir nefes alır. 

Mustafa Kaleli, bankalardan kredi çıkmayınca yana yakına borç aramaya başlar. Kuyumcu arkadaşından yüklü borç istemesi, Kaleli kum şirketi için sonun başlangıcı olacaktır. Kuyumcunun Cemil'den borç istemesi ve devreye Vedat'ın girmesiyle Mustafa Kaleli'nin borç krizi çözülür ancak ailesi için hazırlanan hain plandan haberi yoktur. Mercan'ın haline üzülen Tahir, Mercan'ı yemeğe çıkarmak ve konuşmak ister. Sürmene'ye rezil olduğunu söyleyen Mercan, yeniden intihar etmeyeceğini söyler. Mercan ile evlenmesinin imkansız olduğunu anlatmaya çalışan Tahir, Mercan'ı doktora gitmeye ikna eder. Tahir tam ayrılırken Nefes, Nazar'la konuşmak için gelir ancak araçtan inmez ve yola devam eder. Tahir ile Mercan'ı gören Nefes bozulur. Peşine düşen Tahir, Nefes'in peşine düşer. Nefes'e hesap soran Tahir, uzak durmaya çalıştığını itiraf eder. Ağabeyi ve Mithat'ın kendisini koruyacağını söyleyen Tahir içi parçalanarak Nefes ile arkadaş kalmaları gerektiğini söyler. Nefes ve Tahir'in kaderlerini kabullenmekten başka çareleri yoktur ve ikisi de gözyaşlarına boğulurlar. 

Borç aldığı parayla dönmekte olan Mustafa Kaleli'ye Vedat ve Cemil kumpas kurarak soyar. Mustafa Kaleli bir anda herşeyi kaybetmiştir. Uyandığında Vedat'a koşan Mustafa Kaleli, Vedat'a 1 milyon dolar borçlandığını öğrendiğinde hayatının şokunu yaşar. 

Yiğit, annesi Nefes ve Tahir'e tüm cesaretini toplayarak büyük sırrını itiraf eder. Yiğit'i Vedat'a Mustafa'nın götürdüğünü öğrenen Tahir ve Nefes içinde oldukları şartların zorluğunu bir kez daha görür. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv