Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanları çıktı! Yine heyecan dorukta...

Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz'in 8. bölüm fragmanları çıktı. Fragmanlarda heyecanın daha da yükseleceğinin ipuçları veriliyor...

Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanları çıktı! Yine heyecan dorukta...

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Trabzon'da çekilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizide bu hafta yine heryecan dorukta olacak. Dizide Vedat, Nazar'ı yanına çektikten sonra Nefes'i Nazar'ı öldürmekle tehdit ediyor. Bunun üzerine Nefes bir akşam ortadan kayboluyor ve herkes onun peşine düşüyor. Nefes, Nazar için Vedat'a teslim mi olacak? Bu sorunun cevabı yeni bölümde belli olacak. 

Bölüm özeti:

Nazar'ın onlara sıktığı mermi, Tahir'i yaralamasa da kalbinden vurur. Nefes'in merminin önüne atlaması, bizim deli uşağı iyice dellendirir. Bütün sülaleyi ayağa diker ve Mercan'ın intihar girişimiyle çalkalanan Karadeniz'in Nefes'e kucak açması için tedbirler alır. Ama bu tedbirlerden bir tanesi, hem Tahir'in hem Nefes'in canını çok yakacaktır. Asiye vargücüyle Nefes'in ve Yiğit'in Karadeniz'e yerleşmesi için uğraşırken, Mustafa bir yandan kardeşine karşı duyduğu suçlulukla, bir yandan da yeni kurulan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla başetmeye çalışmaktadır. Tüm bu dertlerin arasında, Tahir'e vermek zorunda kaldığı bir söz, Mustafa'nın vicdan yükünü çok ama çok ağırlaştırır. Vedat ise, bir yandan Kalelileri batırmak için uğraşırken, bir yandan ablası Mercan'ın intihara kalkışmasının öfkesiyle yanan Nazar'a gözünü diker. Karısını ve oğlunu geri alabilmek için her fırsatı kullanmakta, Nefes'in üstüne tüm ağır silahlarıyla gitmektedir. Nefes bir yandan eski hapis hayatının yaralarını sarmaya çalışıp bir yandan yeni özgür hayatını inşa ederken, acaba fedakarlığı, onu Vedat'a götüren zaafı mı olacaktır?

Sen Anlat Karadeniz 7. bölüm özeti

Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.

REYTİNG REKORU KIRIYOR

Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk bölüm haricinde tüm bölümlerinde çarşamba günlerinin birinicisi oldu. Reyting sonuçlarında her hafta birinci gelen dizinin bu hafta ne yapacağı yine merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler