Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 7. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 7. bölümüyle ekranlara geldi. Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen dizi bu hafta da izleyenleini ekran başına kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı da yayınlandı..


Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı


Sen Anlat Karadeniz 7. bölüm özeti

Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.

6. bölümde neler oldu?

Dizinin 6. Bölümünde Tahir Nefes’i kurtarır ve ikisi Yiğit’i almak için harekete geçerler. Mustafa’nın yanına getirilecek olan Yiğit’i, Vedat ile anlaşma yapan Mustafa babasına teslim eder. Sonra ise kendisini vurarak Tahir’e yalan konuşur. Vedat Tahir’i arayarak onları otele çağırır. Otelde Yiğit bulamayan Nefes deliye dönerken Vedat son planını devreye soktu. Nefes’e kendisiyle evlenmesi karşılığında Yiğit’i vereceğini söyledi. Tahir Nefes’i alarak otelden çıkar. Daha sonra Avukata giderek akıl almaya çalışır. Bu sırada Avukatın geçmişini dinleyen nefes ona sarılarak ağlar. Komiser Mithat’tan yardım isteyen Tahir onun getirdiği görüntülerden Yiğit ve Eyşan’ın ne tarafa gittiği öğrenmeye çalışır. Bu sırada Mustafa’nın yarasını saran hemşire Dağdevirenlerin evine giderek Tahir’in annesine olayları daha da içinden çıkılmaz hale getirecek şeyler söyler.  Yiğit tutulduğu evden kaçmak için her şeyi denerken yanındaki korumayı kandırarak pencereden çıkar ve telefonla 155’i arayacakken yakalanır. Tahir ve Nefes eve gelir Asiye ona sarılarak ağlarlar. Tahir’in annesi Nefes’e kötü şeyler söyler Nefes dışarı çıkar. 

REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk bölüm haricinde tüm bölümlerinde çarşamba günlerinin birinicisi oldu. Reyting sonuçlarında her hafta birinci gelen dizinin bu hafta ne yapacağı yine merakla bekleniyor.

YANGAZLAR HABER61'E KONUŞTU
sen anlat karadeniz
Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'de Murat rolünü üstlenen Cem Anıl Kenar Haber61'e yaptığı açıklamada, dizinin bundan sonraki bölümleri ve ses getiren proje için "Aksiyon, aşk şehvet, araya biraz baharatlar şeklinde. Bu zamana kadar nasıl gidiyorsa aynen öle devam edecek. Biz geleli 3 ay oldu. Trabzon'a alıştık, müthiş bir şehir, harika bir atmoser. Trabzonspor maçlarını da takip etmeye çalışıyoruz. Normalde gelmeye çalışıyoruz ama setten vakit bulamıyoruz. 2015 yılında Kehribar dizisini çektim, ondan önce de tiyatroyla ilgileniyordum. Furkan da Sevda Kuşun Kanadında dizisinde oynadı. Bu proje çok ses getirdi. Halk da bizi bununla bildi." diye konuştu. 

Yine dizinin diğer haylaz karakteri olan Yangaz Fatih'e hayat veren Furkan Aksoy, dizinin Trabzon'da çekilmesinin kendiler için sürpriz olduğunu Haber61'e şöyle anlattı: "Hazırlık aşamasında deneme çekimlerine gittiğimizde dizinin Trabzon'da çekileceğini duyduğumuzda açıkçası herkeste bir önyargı vardı. sıkılacak mıyız, halk bizi sevecek mi, proje tutacak mı gibi kafalarda çok fazla soru işareti vardı. Geldik, gördük, Trabzon insanıyla tanıştık ve inanılmaz mutluyuz. Hem Trabzon halkını çok seviyoruz hem projemiz çok güzel devam ediyor, bir tarafta kendi rekorumuzu kırıyoruz. bu da sağolsun Trabzon halkı ve tüm Türkiye'nin desteğiyle. Osman hoca zaten Türk sinemasında ayrı bir ekol. Her oyuncu Osman Sınav'ın projesinde yer almak ister. Bu yüzden kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bizi menajerlerimiz vasıtasıyla deneme çekimlerine çağırdılar. Çok görüşmeler oldu. Son okuma provasında bütün cast belliydi. Cem ile biz dizide ikiz kardeşleri oynuyoruz. O kadar doğru bir cast ki sanki 30 yıldır kardeş gibiyiz. bütün ekip de öyle. Bugün de Beşiktaş maçını izlemek için buradayız." 

Cem Anıl Kenar ayrıca "Trabzon'a gelmeden önce biraz atmosfere ısınmak için sizi sosyal medyadan takip ediyordum, sokak röportajlarını izliyordum. Onlar biraz kulak olarak ısınmama yardımcı oldu. Şiveyi sizden çözdük" diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler