Sen Anlat Karadeniz 7. bölüm fragmanları yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 7. bölüm fragmanları yayınlandı. Trabzon'da çekilen dizide bu hafta neler olacağı konusunda ipuçları verildi.

Sen Anlat Karadeniz 7. bölüm fragmanları yayınlandı

Haber61

Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz'in 7. bölüm fragmanları yayınlandı. Youtube üzerinde milyonlarca kez izlenmesiyle dikkat çeken fragmanlarda Trabzonspor detaylarının arttığı görüldü. Dizinin başrol karakteri Tahir'in önceki bölümdeki "bordo mavi" vurgusunun ardından bu kez de Trabzonspor logolu bere takması dikkat çekti. Bu kare dizinin Trabzonsporlu hayranları tarafından da paylaşılmaya devam ediyor.

RETİNGLERDE ZİRVEDE

Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle dikkatleri üzerine çeken dizi yılların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'u tahtından ederek 5 haftadır üst üste reytinglerde zirveye oturdu. Geçen hafta da Sen Anlat Karadeniz Total'de zirveyi kimseye bırakmadı.

Yayınlanan ilk fragmanda, Tahir, Dağdevirenlerin çıkarttığı yüzüğü geri götürerek Mercan'a veriyor. Bu gelişme üzerine Asiye, "Hazır Mercan yüzüğü çıkarmış sen ne demeye gittun geri verdun. sen kendine kıyacaksun be paşam ,Sevdalusun Nefes'e .Gel yapma yakma ikinizide"  diyerek Tahir'i kararından vazgeçirmeye çalışsa da Tahir "Sözümüz söz.Ben ayrılamam. Kendi kendime yanıp tutuşmaktan başka ne olacak Dokunamam, koklayamam, saçını okşayamam, elini tutamam" şeklinde yanıt veriyor.

Yayınlanan 2. fragmanda ise Tahir Trabzonspor beresiyle görülüyor ve uzun süre sonra Nefes'in güldüğü gözüküyor. Tahir, Nefes'e "Kal" diyor. Diğer taraftan Mercan intihar ediyor ve işler karışıyor. Fragmanın sonunda ise silah sesi duyuluyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv