Sen Anlat Karadeniz 61. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Anlat Karadeniz 60. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Dizide bu hafta neler oldu, Sen Anlat Karadeniz 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 61. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz 60. bölümüyle izleyicileriyl buluştu. Her bölümüyle reytinglerde zirveye oynayan dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 61. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 60. bölüm özeti

Birbirlerinden hoşlanmayan Tarık ve Mercan'ın buluşmasında silahlar çekilir, hedef tam on ikiden vurulur. Diğer yandan Ali ve Esma da etrafındakilerin desteği ile düğün yapar ve balayı için hazırlanırlar. Aslında Ferhat'a kızgın olan Hazan onun İstanbul'a döndüğünü öğrenir ve bu habere pek sevinmez. Hazan'la vedalaşmadan giden Ferhat geri dönecek midir? Herkesten gizli internette biriyle konuşan Melek ise, konuştuğu kişi ile buluşmak için evden kaçarken, içtiği ilaçların etkisiyle sersemleşen Nilüfer ise merdivenlerden yuvarlanır.

Sen Anlat Karadeniz 59. bölüm özeti

Tahir'le Nefes kızları için alışverişe çıkarlar. Keyifli başlayan alışveriş Nefes'in içinden çıkan pazarlık canavarıyla ilginç bir hal alır. Mustafa, Asiye'yle nikah tazeleyerek hülle meselesini sonsuza kadar kapatır. Tarık babasının emri doğrultusunda Mercan'la buluşmak zorunda kalır. Karşısında hiç tahmin etmediği bir Mercan vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv