Sen Anlat Karadeniz 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'in 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte detaylar...

Sen Anlat Karadeniz 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

ATV'nin başarılı dizilerinden olan Sen Anlat Karadeniz'in 59. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE 58. BÖLÜM ÖZETİ...

Mustafa Asiye’nin gönlünü almaya çalışsa da tüm Kaleliler Asiye’nin yanındadır. Asiye’nin biraz olsun yüzünü güldürmek için götürdükleri davete Mustafa’da gelir. Hiç istemedikleri bir misafir de oradadır ve iş daha da içinden çıkılmaz bir hale gelir. Mustafa’ya iyi bir ders vermek isteyen Kaleliler, Mustafa’yı delirtecek bir planı devreye sokarlar.

Tarık, Hazan’ı kaçırır. Tahir ve Ferhat, Hazan’ı kurtarmak için peşlerine düşerler. Hazan’ı bulduklarında ise büyük bir tuzağın içine düştüklerini fark ederler. Asiye’yi eski bir tanıdığıyla gören Mustafa kıskançlık krizlerine girer. Kavga büyür ve Mustafa Asiye’ye “boş ol” der. Asiye, Eren’i de alıp Osman Baba’ya gider. Mustafa “Boş ol” demenin sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv