Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ile izleyicilere merhaba dedi. Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler oldu? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 54. bölüm ile ekranlara gelerek yeni sezonun açılışını yaptı. Sevilen dizi yine izleyicilerini ekran başına toplamayı başardı. Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 54. bölüm özeti

Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir. Bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.

Sen Anlat Karadeniz önceki bölümde neler olmuştu?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco'nun elinde tutsaktır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv