Sen Anlat Karadeniz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 46. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizide neler oldu, Sen Anlat Karadeniz 47. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 46. bölümü ile ekranlara geldi. Merakla takip edilen dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 47. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 46. bölüm özeti


Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat'ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir. Fikret, Vedat'ın pisliklerini temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes'i hem Tahir'i ilgilendirmektedir. Nefes ve Tahir'in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir'in eline yeni bir bomba bırakmıştır.

Sen Anlat Karadeniz 45. bölüm özeti

Vedat'ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat'ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır. Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir. Af dilemeye Nefes'ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar. Nazar ve Murat'ın düğünü yapılır. Cemil tarafından kapıya konan Nazar'ın, artık Murat'tan başka kimsesi yoktur. Düğünde yaşanan beklenmedik olay herkes için herkes için büyük sürpriz olur…
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv