Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Anlat Karadeniz 36. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide bu hafta neler yaşandı, Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 36. bölümüyle ekranlara geldi. Trabzon'da çekimleri devam eden dizi yine nefes kesti. Sen Anlat Karadeniz'in 37. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm özeti

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm özeti

Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler'in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı'nın kapıları kapanır. Vedat'ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan'ın konumuna düşer.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv