Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Anlat Karadeniz 34. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler yaşandı, Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son yılların en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz 34. bölümü ile ekranlara geldi. ATV'de ekranlara gelen dizi yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm özeti

Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes'ten uzak kalamayan Tahir'i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit'i zor günler bekler. Tüm çabalarına rağmen Nefes'in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes'in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm özeti

Karadeniz'e sığınan Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir'in peşine düşer. Nefes Tahir'i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak? Nazar, ailesini tercih edip Murat'a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar'ın kapısına dayanan Murat'a Nazar ne cevap verecek? Tahir'den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv