Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanında neler oluyor?

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'de bu hafta neler olacağına dair ipuçları fragmanda yer aldı. İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanında neler oluyor?

Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Sen Anlat Karadeniz 29. bölümü ile yayınlanmaya hazırlanıyor. Geçen hafta yine heyecan dolu olan ve izleyicisini ekran başına toplayan Sen Anlat Karadeniz'de bu hafta neler olacağı merakla beklenirken yayınlanan tanıntımda ipuçları verildi.

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı

at Karadeniz 29. bölüm fragmanında yangın çıkıyor ve Yiğit'in odadan çıkmaya çalışıyor. Ardıdnan Vedat, Yiğit'i ararken Yiğit'in Nefes ve Tahir'le birlikte olduğu görülüyor. Son olarak Vedat ortaya bir kutu çıkararak avukata teslim ederken "Herşeyin bir zamanı var. Ve bu zaman artık geldi. Nefes için cehenneme bir bilet" ifadelerini kullanıyor.

Önceki bölüm özeti

Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi? Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir. Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeye çalışır.

OSMAN SINAV DİZİ İÇİN 750 BİN TL'Yİ ÇÖPE ATTI

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, dizinin başarısının nedenini anlattı. Senaryoyu ilmek ilmek işleyen Osman Sınav, ilk bölümü çöpe atmıştı. Birinci bölümde umduğunu bulamayan ve 3 oyuncuyu değiştirip tekrar çeken Osman Sınav, 750 bin lira da zarar etti.

Sınav, dizinin reyting başarısının altında yatan sırrı şöyle özetledi: “Kanal, üçüncü bölümün senaryosunu onayladığı gün arkadaşları aradım. Ne zaman müsaitseniz buluşalım, senaryonun üzerinden geçelim dedim. Randevulaştığımız gün, saat 11.00’de senaryonun birinci sayfasından itibaren soru sormaya başladım. Çalışmamız bittiğinde saat sabah 05.00’ti. 18 saat koltuktan kalkmadan, senaryoyu oya gibi ilmek ilmek işlemişiz.”

REYTİNGLERİ ALT ÜST EDİYOR

 Sen Anlat Karadeniz geçen hafta yayınlanan bölümüyle; Tüm Kişiler’de %13,66 izlenme oranı ve %34,26 izlenme payı ile birinci oldu. 

Dizi, AB'de %7,93 izlenme oranı ve %21,12 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %10,47 izlenme oranı ve %24,97 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv