Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 29. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Yeni tanıtımda Nefes ile Tahir yeni bir başlangıcın ilk adımlarını atıyor

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz bu hafta 29. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin bu haftaki bölümü için 2 fragman yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm 2. fragmanında Tahir Nefes'e evlilik teklif ediyor...

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm 2. fragmanı

Bu hafta neler olacak?

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat'ın Nefes'e dair elindeki büyük koz ne?

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm ilk  fragmanında yangın çıkıyor ve Yiğit'in odadan çıkmaya çalışıyor. Ardıdnan Vedat, Yiğit'i ararken Yiğit'in Nefes ve Tahir'le birlikte olduğu görülüyor. Son olarak Vedat ortaya bir kutu çıkararak avukata teslim ederken "Herşeyin bir zamanı var. Ve bu zaman artık geldi. Nefes için cehenneme bir bilet" ifadelerini kullanıyor.

Önceki bölüm özeti

Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi? Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir. Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeye çalışır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler