Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı – 26. Bölümde neler oldu?

Sevilen Dizi Sen Anlat Karadeniz 26. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı – 26. Bölümde neler oldu?

ATV’de ekranlara gelen ve her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz 26. Bölümü yine heyecanı doruğa çıkardı. Şimdi ise herkes yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı – 26. Bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı

Sen Anlat Karadeniz’de yayınlanan bölümü sonrasında merakla beklenen yeni bölüm Fragmanı yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 26. bölümde neler oldu?

"Sana söz mavi tüylü geyik, her şey çok güzel olacak!"

Vedat'ın kurşunu Tahir'in merhametsizliğinin bedeli olurken, Nefes can çekişiyor. Vedat demir parmaklıklar ardında duvarlara, Tahir Karadeniz'e Nefes diye ağlıyor. Nefes Tahir'in yakarışlarını duyup sevdiğine tekrar yol olacak mı? Bunca işkenceye rağmen hayata tutunmayı asla bırakmamış olan Nefes, bugüne kadar hep başkalarına nefes oldu. Şimdi kim ona nefes olacak, kim can verecek? Nefes yaşam savaşı verirken Yiğit annesinin zor durumda olduğunu hissetti. Anne ve oğlu birbirine bağlayan kuvvetli bağ Nefes'in hayatta kalmasını sağlarken, Yiğit için de aynı şey geçerli olacak mı? Ay Işığında Uluyan Kurt, Mavi Tüylü Geyik olmadan hayatta kalmayı başarabilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 25. bölümde neler oldu?

Tahir vicdanıyla baş başa!

Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı? Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi? Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler