Sen Anlat Karadeniz 26. Bölüm Fragmanı – 25. Bölümde neler oldu?

İzlenme rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz 25. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. 

Sen Anlat Karadeniz 26. Bölüm Fragmanı – 25. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşa ve izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz 25. Bölümü ile ekranlara geldi.  Şimdi ise herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Sen Anlat Karadeniz 26. Bölüm fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada olacak.

Yeni bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz de yeni bölüm herkesi merak içinde bıraktı. İzleyiciler yeni bölümde neler olacağı ile ilgili olarak sosyal medyada ve internette arama yapıyor.

 Sen Anlat Karadeniz 25. Bölümde neler oldu?

"Yalvarıyorum Tahir sana, yalvarıyorum. Ne olur teslim olma!"

Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı? Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi? Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv