Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı – Defooooolll

Trabzon’da çekilen ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Sen Anlat Karadeniz’de yeni bölüm yine heyecan dolu geliyor. Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı – Defooooolll

Çekimlerine Trabzon’da devam edilen ve çok sayıda izleyici tarafından soluksuz takip edilen Sen Anlat Karadeniz dizisinde yeni bölümde yine heyecan doğuğa çıkıyor. Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye dair bütün detaylar haberimizde.

ATV ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan ve yayınlandığı gecede raytinglerde zirvede yer alan Sen Anlar Karadeniz’de yeni bölüm yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Son bölümde Mustafa’nın halinden şüphelenen herkesin endişeleri gerçek olmuş ve Mustafa Vedat’ı kaçırmıştı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Tahir’in abisini Vadat’a kendi mezarını kazdırırken bulduğu görülüyor. Bu sırada Tahir ile Mustafa Vedat’ı kimin öldüreceği konusunda tartışma yaşarken Vedat Tahir’i kızdıracak şeyler söylüyor. Daha sonra ise arabada Nefes’in Tahir’e ne olduğunu sorduğu ve Tahir’in “olması gereken oldu” cevabını aldığı ekrana geliyor. Daha sonra ise bir kişinin kelepçelendiği ve hapise atıldığı gmörülüyor. Yeni fragmanın son sahnesinde ise aile evin önünde toplanmış halde dururken Nefes kucağında oğlu Yiğit ile ağlayarak gittiği ve Tahir’in annesi Saniye’nin ise “bana evlat acısı yaşattın dilerim yüce rabbim sanada evlat acısı yaşatır. Defol” dediği duyuluyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 25. BÖLÜM FRAGMANI

24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler