Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm fragmanları nefes kesti

Sen Anlat Karadeniz 24. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz'de neler olacak? İşte detaylar ve fragman

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm fragmanları nefes kesti

Her hafta çarşamba günleri reyting rekorları kıran ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 24. bölümü ile ekranlara gelecek.  İzleyicilerin vazgeçilmezi olan dizide yine nefesler tutulacak. Tahir'in ağabeyi Mustafa tarafından vurulmasıyla biten son bölümün ardından yayınlanan fragmanlar heyecanı daha da yüseğe taşıdı.

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm fragmanı

Fragmanda Nefes'in "Tahir öldü" dediği görülürken kaçırılan Asiye'nin baygın vaziyette hastaneye götürüldü. Kardeşini vuran Mustafa isyan ederek havaya ateş ederken Vedat'ın "Aynı evde iki kardeş duramaz. Biri hapse, sorumlu kim, Nefes!" dediği duyuldu. Son olarak ise Nefes'in "Sen sadece Tahir'i öldürmedin benim umudumu da öldürdün" dedikten sonra Vedat'a ateş ettiği ve kafasından vurulduğu görüldü. Fragmanın ardından yeni bölümde neler olaacağı merakla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm 2. fragmanı

Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa'yı durdurabilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm ozeti

"Karının ve doğmamış oğlunun hayatı için kardeşini öldürür müsün?"

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv