Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanında heyecan tavan yaptı!

Sen Anlat Karadeniz 23. bölümü yayınlanırken bu hafta dizide aksiyonun oldukça fazla olacağı görülüyor. Öte yandan uzun yıllar Haber61'de çalışan aynı zamanda tiyatrocu olan Şükrü Üçüncü de artık Sen Anlat Karadeniz'de rol almaya başladı.

Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanında heyecan tavan yaptı!

ATV'de ekranlara gelen ve çekimleri Trabzon'da süren Sen Anlat Karadeniz 23. bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Geçen sezona oranla çok daha aksiyonlu geçeceğinin sinyallerini veren dizinin ilk bölümü ilgiyle takip edilmişti. Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı da yayınlandı. Tanıtımda bol aksiyon dikkat çekerken Yiğit için sünnet töreni düzenlendiği Vedat'ın da yine planlar içinde olduğu görülüyor.

ŞÜKRÜ DE DAHİL OLDU

Yıllarca Haber61'de ter döken aynı zamanda tiyatrocu ve yazar olan Şükrü Üçüncü de Sen Anlat Karadeniz'e dahil oldu. Diziye Vedat'ın yeni acımasız adamı olarak dahil olan Üçüncü yayınlanan fragmanda Kaleliler'in konağını basarak Nefes'in başına silah dayadığı görülürken bundan sonraki bölümlerde de yaşanacak önemli aksiyon sahnelerinin içinde olacak. 

Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı

Tanıtımda Yiğit için sünnet töreni yapıldığı ve Tahir ile Mustafa'nın bıçak horonu oynadığı görülüyor. Bu sırada Vedat'ın da boş durmadığı ve yeni planlar içinde olduğuna yer veriliyor.  Kaleliler'in konağını basan Vedat'ın adamları Nefes ve Asiye'nin başına silah dayıyor. Fragman Vedat'ın Nefes'e bıçak çekmesi ve Nefes'in çığlıklarıyla son buluyor.

Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm özeti

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur? Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer.

CİNDORUK DA DİZİYE GİRDİ

Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk da dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, "Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizi de yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir "mafya babasını" oynuyorum" dedi.

erdal cindoruk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv