Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm fragmanı çıktı! Yine çok konuşulacak

Trabzon'da çekimleri gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta dizide Nefes karakterinin nikahsız eşi tarafından yaşadığı dehşet dolu anlar ortaya çıkıyor

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm fragmanı çıktı! Yine çok konuşulacak

Sen Anlat Karadeniz'in 2. bölüm fragmanları yayınlandı. Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen ve hikayeye göre Sürmene'de geçen, Osman Sınav'ın dizisinde bu hafta da oldukça konuşulacak sahneler yer alıyor. Geçen hafta "Nefes" karakterine nikahsız eşinin yaptığı işkence nedeniyle birçok kişinin RTÜK'e şikayet ettiği dizide bu hafta Nefes'in yaşadığı dehşet ekranlara gelecek. İlk bölümüyle çarşamba günleri rayting listelerinde Diriliş Ertuğrul'un ardından ikinci sıraya yerleşen dizide neler olacağı merakla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm fragmanı ve özeti

Nefes Vedat'a teslim olmak yerine, Deli Tahir'in elini tutup Karadeniz'in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes'in boğulmasına ve kalbinin durmasına neden olur. Tahir, Nefes ve Yiğit'le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur.

Sonunda, Yangazlar'ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar. Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat'ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca'ya işkence etmek, Vedat'ın canavarlığının son noktası olacaktır. Tahir ise, kaçtıkları yayla evinde, Vedat'ın sekiz yıldır Nefes'e neler çektirdiğini öğrenir. Nefes'in yaşadıklarını öğrenmek, o sert Karadeniz delikanlısının hüngür hüngür ağlamasına neden olur. O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz'in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar. Onlar saklandıkları yerde acılarıyla boğuşurlarken, Vedat ve Eyşan herkes için yeni acılar yaratmanın peşindedirler. Mustafa, ailesinin geçim kaynağı Kaleli Kum'un batması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Mustafa ailesini korumak için neleri göze alacak?

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm internet özel fragmanı

Dizinin hikayesi;

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler