Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm Fragmanı - 17. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz 17. Bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın doruğa çıktığı dizinin yayınlanan bölümü sonrasında gelecek haftaya dair ipuçlarını barındıran yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada.

Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm Fragmanı - 17. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan, her hafta nefeslerin tutularak izlendiği Sen Anlat Karadeniz 17. Bölümü ile ekranlara geldi. Gelecek hafta yayınlanacak olan bölüm şimdiden herkes tarafından merak ediliyor. Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında gelecek haftaya dair ipuçlarını barındıran yeni fragmanı herkes merak içinde bekliyor. Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Sen Anlat Karadeniz 18. Bölüm Fragmanı - 17. Bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 17. Bölümde neler oldu?

"Evlendiğimize pişman olacaksın demiştim!"

Tahir ile Nefes'in sevda türküsü, Mercan için yakılan ağıtlarla kesilir. Vedat'ın şeytani planının kurbanı olan Mercan, masumiyetinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödemektedir. Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedat'ın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahir'e nefretinde bulur. Canından çok sevdiği Nefes için kendini siper edip, ona deva olan Tahir ilk kez bu kadar dağılmıştır. Tüm Karadeniz'i susturan cesareti tek bir şeye söz geçiremez; vicdanına! Sevdiğine deva olma sırası Nefes'tedir. Tahir'in deli fırtınasını sadece Nefes'in şefkati ve inadı dindirecektir. Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan'ı, Nefes'e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemil'in, intikam için peşinde olduğudur. Tahir'in merhameti mi, Cemil'in intikam ateşiyle parlayan nefreti mi galip gelecektir?

Sen Anlat Karadeniz 16. Bölümde neler oldu?

Mutluluk kısa mı sürecek?

Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

Sen Anlat Karadeniz 15. Bölümde neler oldu?

Nefes ve Tahir evlenebilecekler mi?

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefes'in sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği "Vedat'ın artığıyla evlenecek misin?" sözünden dolayı Nefes'e çok kızgındır. Nefes'in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes'in de karşısında dağ gibi durur.

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes'in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat'ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat'ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahir'le Nefes evlenebilecekler mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler