Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanında şok gelişme!

Sen Anlat Karadeniz 16. bölümünde izleyiciler yine ekrana kilitlenecek. Trabzon'da çekilen dizide bu hafta yine bir çok önemli gelişme yaşanacak. İşte yeni fragmanı ve detaylar

Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanında şok gelişme!

HABER61

Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek bölümde izleyiciler yine ekrana kilitlenecek. ATV'de yayınlanan ve her hafta reytinglerde zirveye yerleşen Sen Anlat Karadeniz'de geçen hafta Tahir ile Nefes evlenmişti. Vedat gözaltına alınm ışken yaşanan bu gelişme üzerine bu hafta yaşananlar merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda Vedat'ın harekete geçtiği ve intikam almak istediği görülüyor. Mercan'ın boynunda iple görüldüğü sahne ise fragmanın en şok edici anı oldu. Mercan ölecek mi, neler olacak? Merakla bekleniyor...

Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanı

REYTİNGDE YİNE İLK SIRADA

Önceki hafta zirveyi TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’a kaptıran Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz hafta Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünün yayınlanmaması sonrasında Sen Anlat Karadeniz zirveyi geri almıştı. 2 Mayıs 2018 Çarşamba akşamı yayınlanan bölüm sonrasında Sen Anlat Karadeniz yine zirvede yer aldı.

BİR İLKİ BAŞARDI

Bir yandan eleştirilirken bir yandan da büyük beğeni kazanan Sen Anlat Karadeniz dünya genelinde elde ettiği başarısı ile dikkat çekti. Sevilen Türk dizisi tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdi. Ordu'da katıldığı Ordu Kültür Turizm ve Medya Kurultayı'nda yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Sen Anlat Karadeniz'in 6. bölümde dışarıya satıldığını belirten Osman Sınav, "Sen Anlat Karadeniz, Türk dizi tarihinde 13 bölümü yayınlanmadan 6. bölümde dışarıya satılan ilk dizi oldu" diyerek elde ettikleri başarıyı dikkat çekti.

Sen Anlat Karadeniz 15. bölüm özeti

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefes'in sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği "Vedat'ın artığıyla evlenecek misin?" sözünden dolayı Nefes'e çok kızgındır. Nefes'in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes'in de karşısında dağ gibi durur. Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes'in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat'ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat'ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahir'le Nefes evlenebilecekler mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv