Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 12. bölümüyle ekranlara geldi. Reyting rekortmeni dizide bu hafta neler oldu, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 12. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Tahir'in cezaevine girmesiyle başka bir boyut yaşanan dizi yine izleyenleri ekrana kilitledi... Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 13.bölüm fragmanı


Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm özeti

Vedat'ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes'i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes'in umudu, Tahir'in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir'in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes'e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun. Nefes ise Tahir'in esaretiyle Vedat'ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.

 11. Bölümde neler oldu?


"Ben deli değilim!"

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır. Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?
Sen Anlat Karadeniz

HER HAFTA ZİRVEDE

İlk bölümü hariç her hafta reytingde zirvede yer alan Sen Anlat Karadeniz geçen hafta da ilk sıraya oturdu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv