Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanı
ATV'nin reyting rekoru kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz 10. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemişti. Bu hafta Tahir, ailesini karşısına aldı.

Trabzon'da çekimleri süren dizinin 11. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Sen anlat Karadeniz yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. 

Sen Anlat Karadeniz 10. Bölümde neler oldu?

"Ben o kadına sevdalıyım!"

Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahir'in daha fazla canı yanmasın diye buradan götürmek için ısrar ettiği Nefes'in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağı'nda, Asiye'nin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafa'nın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefes'i derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv