Sefirin Kızı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı'nın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Sefirin Kızı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta pazartesi akşamın Star Tv ekranlarının başına kitleyen Sefirin Kızı dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SEFİRİN KIZI 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE SEFİRİN KIZI 10. BÖLÜM ÖZETİ...

Sancar gerçekleri tek başına bulacağı bir yola girer. Oyunun körebesi olmaktan sıkılmıştır. Gözlerindeki bağı atacaktır. Göreceklerine hazır değildir ama bu yoldan dönüşü de yoktur. Babası Güven, Akın'ın yerini söylemek için büyük bir para karşılığı Sancar'la anlaşmak üzeredir. Nare'nin tek çaresi, babasının Akın için düzenlediği bu müzayedeye Gediz'in de katılmasını sağlamaktır. Gediz ise kartları yeniden dağıtır ve müzayedeye yeni bir soluk getirir.

Komplekslerinin altında ezilen Yahya'nın Halisefe'yi kurtarmak için attığı adımlar en çok Sancar'ı köşeye sıkıştırır. Sancar'ın, annesiyle Sefirin Kızı arasında bir seçim yapması lazımdır. Bu seçimi onun için Elvan yapacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv