Sefirin Kızı 10.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı'nın 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair detaylar yer aldı. İşte o fragman...

Sefirin Kızı 10.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin yeni ve başarılı dizilerinden olan Sefirin Kızı'nın 10.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SEFİRİN KIZI 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SEFİRİN KIZI 9. BÖLÜM ÖZETİ...

Akın’a sırf Nare’yle ismi aynı cümlede geçtiği için ceza kesen sadıcının, o pisliğin adını ablasıyla aynı cümlede geçirdiğini duyan Gediz deliye döner. Hırsını Sancar’ı yumruklayarak çıkarır. Sancar ise Gediz’in yumruklarına karşılık vermez, cezasına razı olur. Nare, Gediz'den gizli Müge'nin peşindedir, o da Müge'ye Akın'ın gerçek yüzünü göstermeye çalışmaktadır. Farklı amaçlarla aynı hedefin peşine düşen Sancar'la Nare'nin yolları, aynı videoda kesişecektir. Güven Bey'in telefonundaki bu videoda, Akın'ın Montenegro'da Nare'ye saldırdığı, Nare'nin de Akın'ı bıçakladığı güvenlik kamerası görüntüleri vardır. 

‘Sana kimse inanmak istemez'

Akın'a sırf Nare'yle ismi aynı cümlede geçtiği için ceza kesen sadıcının, o pisliğin adını ablasıyla aynı cümlede geçirdiğini duyan Gediz deliye döner. Hırsını Sancar'ı yumruklayarak çıkarır. Sancar ise Gediz'in yumruklarına karşılık vermez, cezasına razı olur. Ama köstebek olduğuna emin olduğu Müge'nin peşine düşmekten de geri kalmaz. Tabii ki Gediz'den gizleyerek.

Aynı anlarda Nare de Gediz'den gizli Müge'nin peşindedir, o da Müge'ye Akın'ın gerçek yüzünü göstermeye çalışmaktadır. Farklı amaçlarla aynı hedefin peşine düşen Sancar'la Nare'nin yolları, aynı videoda kesişecektir. Güven Bey'in telefonundaki bu videoda, Akın'ın Montenegro'da Nare'ye saldırdığı, Nare'nin de Akın'ı bıçakladığı güvenlik kamerası görüntüleri vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv