Savaşçı 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizilerinden olan Savaşçı'nın 93. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Savaşçı 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta pazar akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen Savaşçı dizisinin 93. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SAVAŞÇI  93. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SAVAŞÇI 92. BÖLÜM ÖZETİ...

Ameliyat sırasında kalbi duran General’e doktorlar acil müdahale ederken, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi de Markus’un peşine düşmüş ve Markus’un hazırladığı bomba düzeneğiyle ölümle burun buruna gelmiştir. 

Markus ise zaman kaybetmeden, kendine has yöntemlerle ülkeden çıkmaya çalışırken, karargaha Markus'la ilgili gelen önemli bir istihbarat, Kopuz Albay'ı harekete geçirir. Bölgedeki bütün olanaklar seferber edilirken, Yüzbaşı Kağan'ın Markus'u tuzağa çekmek için önerdiği plan, olayların akışını hızlandırır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler