Savaşçı 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Savaşçı'nın 86. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Savaşçı 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazar akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen Savaşçı'nın 85. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SAVAŞÇI 86. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE SAVAŞÇI 85. BÖLÜM ÖZETİ...

Kılıç Timi Doğan'ı kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Turan Timi ise Velid'in içinde olduğu aracın yolunu kesmiştir. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa dahil, herkesi şaşkına çevirir.

Bu arada karargaha, Türkiye'ye gelmek için yola çıkan Doğu Türkistan'lı bir grup soydaşımızdan, haber alınamadığı bilgisi gelir. Kutalmış Paşa, Turan Timi'ni kafileyi bulup, Türkiye'ye getirmesi için görevlendirirken, Çiğdem Teğmen de bu göreve talip olur.

Fakat Turan Timi soydaşlarımıza ulaşmak için canını dişine takıp ilerlerken, Sara'nın uluslararası bağlantılarından elde ettiği önemli bir bilgi, olayların seyrini değiştirecek ve Turan Timi'ni ortadan kaldırmak isteyen Markus'un eline büyük bir koz geçmesini sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv