Savaşçı 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Savaşçı'nın 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Savaşçı 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazar akşamı ekrana kitleyen Savaşçı dizisinin 79.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SAVAŞÇI 79.BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SAVAŞÇI 78.BÖLÜM ÖZETİ...

 Kılıç Timi, Kopuz Albay'ın planıyla adım adım hedefe yürürken, terörist ele başı Markus'un kafasına silah dayadığı Başçavuş Ali Çekiç için, zaman tükenmiştir. Astsubay İlyas, Ali Başçavuşu kurtarmak için çareler ararken, Kılıç Timi'nin hamlesi işe yarayacak mıdır?

Diğer taraftan karargahta herkesi şok eden bir gelişme yaşanır. Kopuz Albay'ın dikkatini çeken bir detay, Kutalmış Paşa'nın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu gösterir. Kopuz Albay hemen harekete geçerken, şimdi Ankara'da da zamana karşı bir yarış başamıştır.

Astsubay Bayram Bayat yere döşenmiş olan bombayı fark etse de, Velid'in butona basmasıyla bombalar infilak eder. Her şeye şahit olan Kağan ve Yörük Haydar arkadaşlarının akıbetini öğrenmek için acele ederler. Ancak çatışma seslerinin duyulduğu köydeki teröristleri de durdurmak zorundadırlar. Karargahta ise Kılıç Timi'yle irtibat kurulamadığı için endişeli bekleyiş sürerken, Üsteğmen Funda'nın bir ayrıntıyı göz ardı etmemesi olayların seyrini değiştirecektir.

Melik'i ortadan kaldırmaya kararlı olan Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt beklenmedik bir şekilde ele geçirdikleri bir bilgiyi değerlendirirler ve hemen harekete geçerler. Ancak Türk Askeri'nin peşine düştüğünü anlayan Melik, kurtulmak için hamlesini yapar. Fakat işler beklediği gibi gitmez. Kağan ve Haydar Yüzbaşı'yı karşısında gören Melik çılgına dönse de, onun için artık yolun sonudur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv