Savaşçı 7. bölüm fragmanı çıktı mı? Savaşçı'da neler oldu?

Savaşçı 6. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni tanıtım yayınlandı mı? İşte detaylar

Savaşçı 7. bölüm fragmanı çıktı mı? Savaşçı'da neler oldu?

Fox TV'de ekranlara gelen ve kısa sürede büyük beğeni toplayan dizilerden Savaşçı 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bu hafta sevilen dizide Yüzbaşı Kağan, Tepegöz'le hesaplaşmak için peşine düştü... Savaşçı 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Savaşçı 6. bölüm özeti


Yüzbaşı Kağan Bozok için artık Tepegöz’le hesaplaşma zamanı! Yıldız’ın telefonundan Tepegöz’ün sesini duyan Kağan, çekildiği tuzağı hiçe sayarak, ailesini kurtarmak için Tepegöz’ün peşine düşer.  Bunu öğrenen Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirse de Kağan ve Tepegöz için ölümüne bir mücadele başlamıştır.  Kağan Bozok, son kozunu oynayan Tepegöz’e karşı bir kez daha ateşe koşuyor: tüm sevdikleri ve kapanmamış tüm hesaplar için.

Dizinin konusu;

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...  Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar. Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

OYUNCULAR; Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kılangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Ercüment Fidan (Tepegöz Zülküf Keskin), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Uzman Çavuş İlyas), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Berk Bulmuş (1.Uzman Erbaş), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Fırat Şahin (Merdan Keskin), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)
 Savaşçı 7. bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv