Savaşçı 42. Bölüm Fragmanı (gerilim tırmanıyor) - 41. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Savaşçı 41. Bölümü ile ekranlara geldi. Gerilimin tırmandığı bölüm sonrasında Savaşçı 42. Bölüm Fragmanı merakla bekleniyor. İşte detaylar.

Savaşçı 42. Bölüm Fragmanı (gerilim tırmanıyor) - 41. Bölümde neler oldu?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Savaşçı 41. Bölüm ile ekranlara geldi. Gerilimin giderek yükseldiği ve nefeslerin tutulduğu bölüm sonrasında herkes Savaşçı 42. Bölüm Fragmanı merakla bekliyor. İşte tüm detaylar…


Savaşçı 42. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Savaşçı 42. Bölüm Fragmanı (gerilim tırmanıyor) - 41. Bölümde neler oldu?

41. Bölümde neler oldu?

Savaşçı’da gerilim tırmanıyor!

Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi yaşayan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kalır. Bayram Yörük Haydar’ı hayata döndürmeye çalışırken, Albay Kopuz ve diğer askerler teröristleri bertaraf etmek zorundadır.

Diğer tarafta ise Seyfi’nin açığa çıkması an meselesidir. Seyfi’nin muhbirlik yaptığından şüphelenen Kuzgun, Albay’ın aldığı önlemle kuşkularında tereddüt etse de Seyfi’nin cezasını keser. Ancak kaçış yolunda gelişen beklenmedik durum, Kuzgun ve adamlarını karşı karşıya getirir. Roza ve Çeto’nun ihanetine uğrayan Kuzgun son kozunu oynamak için harekete geçerken, Albay Kopuz’un da Kuzgun’u ortadan kaldırmadan karargaha dönmeye niyeti yoktur.

40. Bölümde neler oldu?

Çiğdem ve Yeter deşifre olma riskiyle karşı karşıya kalmışlardır. Kılıç Timi silah arkadaşlarını kurtarmak için Kağan’dan emir beklerken, Çiğdem’in şaşırtan hamlesi olayın seyrini değiştirir.

Diğer tarafta ise Seyfi’nin karargahta olması gerilime sebep olur. Selçuk ve Doğan onu durdurmaya çalışırken, Albay’ın müdahelesi kafaları karıştırır.
Roza ve Çeto, köylerden silah zoruyla topladıkları adamlarla Kuzgun’un yanına ulaşmaya çalışırken, attıkları pusuyla izlerini kaybettirmeye çalışırlar. Ancak peşlerinde olan Kılıç Timi’nin vazgeçmeye niyeti yoktur ve Albay Kopuz’un da sahaya çıkmasıyla hedefe adım adım yaklaşırlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv