Savaşçı 37. Bölüm Fragmanı - 36. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Savaşçı nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlanan 36. Bölüm sonrasında yeni bölüm merakla bekleniyor. Savaşçı 37. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Savaşçı 37. Bölüm Fragmanı - 36. Bölümde neler oldu?

 Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Savaşçı heyecan dolu 36. Bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanan bölüm sonrasında gelecek hafta merakla bekleniyor. Savaşçı 37. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası haberimizde.  


37. Bölüm Fragmanı

Bu hafta ekranlara gelen 36. Bölüm sonrasında yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran 37. Bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Savaşçı 37. Bölüm Fragmanı - 36. Bölümde neler oldu?

36. bölümde neler oldu?

Kılıç Timi yine zorlu bir operasyona çıkıyor!

Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir.

Diğer taraftan Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbarat Kılıç Timi’ni harekete geçirir. General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Albay Kopuz komutasındaki Kılıç Timi ölüme bu kadar yaklaşmışken Ankara’ya gelen haber, herkesin yüreğine ateş düşürür.

35. Bölümde neler oldu?

Kılıç Timi ateş çemberinin içinde!

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi konsolosluğu savunmaya hazırdır. Fakat Çeto’nun şeytani planı, yörenin önemli aşiretlerinden biriyle Kılıç Timi’ni karşı karşıya getirir. Bu arada Kuzgun da Ankara’da boş durmaz. Yaptığı hamleyle Albay Kopuz’u ve Kağan’ı köşeye sıkıştırmaya çalışır. Ancak karargaha gelen beklenmedik bir bilgi Albay Kopuz’u harekete geçirir. Bir yandan şehirde Kuzgun’un tehditi bertaraf edilmeye çalışılırken diğer yandan da kuşatma altında kalan konsolosluk, Yüzbaşı Haydar’ın yaptığı çılgınca bir planla kurtarılmak zorundadır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv