Savaşçı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 34. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi yine izleyenleri ekrana kilitledi. Bu hafta Savaşçı'da neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Savaşçı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'de yayınlanan Savaşçı 34. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Savaşçı 35. Bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Savaşçı 34. bölüm özeti


“Neden uğraşıyorsun benimle ha? Söyle! Neden! Benden nefret etmenin sebebini anlatacaksın” Gönül’ün bu sorunun cevabını almak için ölümü göze alması bile işe yaramaz. Korkut taş gibi kaskatı karşısında durmaktadır. Diğer tarafta köşk, Tahsin’in ölüm haberi ile sarsılır. Tüm bu olanların üzerine Gönül’ün çocuğunu bir yetimhanenin kapısına bırakma haberi gündeme bomba gibi düşer. Gönül ana habere çıkarak geçmişiyle yüzleşecektir. Ceylan, Korkut’un annesini bulma konusunda kararlıdır. İpuçları onu hiç tahmin edemeyeceği bir noktaya getirir. Köşkün kapısına gelen gizemli kadın, Korkut’un hayatında bambaşka bir sayfa açacaktır. Öfke, nefret ve intikam yerini çok başka bir duyguya bırakacaktır. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır.

Savaşçı 33. bölüm özeti

Mahalledekiler, Şevkat ile “Hanım köylü oldun artık sen, Esin ne derse yapıyorsun” diye dalga geçince Şevkat, Esin’in dediklerinin tam tersini yapmaya başlar. Fakat Esin de geri kalmaz ve hemen karşı taktik geliştirir. 

Avrupa’dan bir heyet mahalleye gelir. İncelemeler sonunda kardeş mahalle olup olamayacaklarına karar vereceklerdir. Niko, heyete mahalleyi tanıtırken, Gizem’den de yardım alır. Mahallede işler karıştıkça, Niko ve Gizem durumu farklı göstermeye başlarlar. Bir süre sonra işler sarpa sarmaya başlayacaktır. 

İsmail türkücü olmak için girişimde bulunur. Demo bir kayıt yapar. Cuma hemen işin üstüne atlar ve menajeri olmayı teklif eder. Artık İsmail’in şarkıcılıktaki kariyeri Cuma’nın ellerindedir...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv