Savaşçı 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Savaşçı yeni bölümü ile ekranlara geldi. 32. Bölüm yine nefes kesti. Savaşçı 33. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Savaşçı 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

FOX TV’de ekranlara gelen ve yayınlandığı akşamlarda izleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği Savaşçı 32. Bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın doruğa çıktığı yeni bölüm sonrasında şimdi herkes gelecek hafta neler olacağını merak ediyor. Savaşçı 33. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.


33. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes yeni bölüm ile ilgili ipuçlarının yer aldığı 33. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Savaşçı 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

32. Bölümde neler oldu?

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da gerilim tırmanıyor!

Kuzgun’un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler’le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip’le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

Roza tarafından kaçırılan Pia ise Kuzgun’la karşı karşıya geldiklerinde hayatının en büyük şokunu yaşar. Kuzgun’un beklenmedik hamlesiyle olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay Kopuz için Pia meselesi daha da karmaşık hale gelecektir

31. Bölümde neler oldu?

Albay Kopuz, Kuzgun’un kim olduğunu ve amacını araştırmaya başlar. Bu arada gelen test sonucuyla kahvenin içinde zehir olduğunu öğrenir ve Pia meselesiyle ilgili harekete geçer.

Kılıç Timi ise Kuzey Irak’ta bir üs bölgesini ve Türkmen köyünü ziyarete gidecek olan Kutalmış Paşa’ya refakat etmek üzere göreve çıkar. Türk Özel Kuvvetleri’ne mensup bir General’in bölgeye geldiğini öğrenen Kuzgun fırsatı kaçırmaz. Fakat Çiğdem Teğmen’in bir ayrıntıyı farketmesiyle gerekli güvenlik önlemini alan Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya girer. Her şeye rağmen General’i öldürmeye kararlı olan Kuzgun’un önce Kılıç Timi’ni bertaraf etmesi gerekecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv