Şampiyon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Şampiyon'un 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Şampiyon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her pazar akşamı TRT 1 ekranların buluşan Şampiyon dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ŞAMPİYON 18. BÖLÜM

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ŞAMPİYON 17. BÖLÜM ÖZETİ...

Derviş’e yaranmaya çalışan Tansel, Barutçu’yu infaz etmiştir. Ayrıca Güneş’i nerede sakladıklarını bildiğini Derviş’e söyler. Fırat’ın polisle işbirliği yapmasını hazmedemeyen Derviş, Tansel’e Fırat’ı öldürmesi karşılığında onu imparatorluğunun başına geçireceğini söyler. Fırat'ın sayesinde yakalanan Derviş'in gizli kasası Mavi, polis tarafından sorguya alınır. Ancak mavinin konuşmaya niyeti yoktur.  

Kerem, Yaman Salondan ayrılır ve Tansel ile anlaşır. Nesli onun bu kararından dolayı çok üzgündür.Aile gibi gördüğü salonda onu kimsenin istememesi bu kararında büyük etkendir.

Bir türlü konuşmayan Mavi'yi konuşturmak için Yaman'ın bir çözümü vardır. Derviş'in kızı Elisa, onlara seve seve yardım edecektir. Ancak onunda hiç umulmadık bir sırrı vardır.

Mücella'nın yalanı sonunda ortaya çıkmıştır. Karısının hamile olmadığını öğrenen Serhat yıkılmıştır.Bu kez Mücella'dan ayrılmaya kararlıdır.

Derviş soğumayan intikam ateşini dindirebilmek için Yaman'ın salonunu adamlarına yaktırır. Fakat salonda en değerli varlıklarından birinin olduğundan habersizdir.

Tansel, Fırat'a tuzak kurup öldürmesi için Duman'ı görevlendirir. Fırat'ın canını öyle bir yerden acıtırlar ki Fırat tuzaktan habersiz söyledikleri yere gider.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv