Şampiyon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Şampiyon'un 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Şampiyon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1'in sevilen dizilerinden olan Şampiyon'un 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair detaylar...

ŞAMPİYON 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ŞAMPİYON 10. BÖLÜM ÖZETİ...

Fırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler.

Fırat'ın maçı kazanmasıyla bahiste çok para kaybeden para babaları durumdan hiç memnun değildirler. Derviş'ten Fırat'ı isterler. Tansel Suna'nın abisiyle ilgili gerçekleri kimden öğrendiğini anlamak için Kerem'i zorla ofisine getirtir. Kerem Akif'in video çekip her şeyi anlattığını Suna ile Fırat ve Zafer'in de videoyu izlediğini söyler.

Güneş babasının boks maçına çıkacağını ondan saklamasına kırılmıştır. Suna ablası ile kalır. Bu misafirlikle ikisi daha çok yakınlaşır.

Kerem'e siniri geçmeyen Tansel onun hassas noktasını bulmuştur. Adamları Nesli'yi kaçırır.

Suna Fırat'ı eve davet eder. Amacı abisinin ölümündeki asıl suçlunun Tansel olduğunu Fırat'ın suçsuz olduğunu ailesine anlatmaktır. Ancak şok bir gelişme ile karşılaşacaklarından haberi yoktur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv