Sadakatsiz 21. bölüm fragmanında Asya'dan bomba cevap!

Sadakatsiz 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman yine izleyicileri merak içerisinde bıraktı. Sakadatsiz'de bu hafta neler olacak? İşte detaylar

Sadakatsiz 21. bölüm fragmanında Asya'dan bomba cevap!

Sadakatsiz 20. bölümüyle son olarak izleyicisiyle buluşmuştu. Kanal D'nin son zamanlardaki en çok izlenen dizisi olan yapımda heyecan dorukta... Sadakatsiz 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Asya'nın Derin'e verdiği cevap dikkat çekti. İşte ayrıntılar

Sadakatsiz 21. bölüm fragmanı

Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu ilan etmesi herkeste büyük bir şok etkisi yaratırken Gönül Güçlü’nün beklenmedik planı gündeme bomba gibi düşer. Kendisini umulmadık bir krizin ortasında bulan Asya’yı Selçuk’la yeniden bir araya getiren gelişme merak uyandırır. Asya ve Sinan konusunda sınırları zorlamaktan çekinmeyen Volkan’ın son hamlesinin arkasında yatan tedirgin edici gerçek nedir?

Sadakatsiz 21. bölüm fragmanında Asya'dan bomba cevap!

Sadakatsiz 20. bölüm özeti

Asya’nın Sinan’la yakınlaşmasını kaldıramayan Volkan, Derin’in de evi terk etmesi ile iyice köşeye sıkışmıştır. Hicran ve Haluk’un beklenmedik buluşması büyük bir krizi tetiklerken, Gönül hem kendisi hem kızı için boş durmamaya kararlıdır. Derin’e kendini affettirmek için çabalayan Volkan, bir yandan da Sinan’ı Asya'dan uzaklaştırmaya çalışır. Vakfa gelen sürpriz ziyaretçi gündeme bomba gibi düşerken, Derin'in mağazasının açılışında olanlar dengeleri bir kez daha alt üst edecektir.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz 21. bölüm fragmanında Asya'dan bomba cevap!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler