Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Sadakatsiz 17. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Sadakatsiz 17. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden olan Sadakatsiz yine hayranlarını ekran başına topladı. Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Sadakatsiz 17. bölüm özeti

Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. 

Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Sadakatsiz 16. bölüm özeti

Derin’in planları Volkan’la arasındaki iplerin gerilmesine sebep oluyor! Ali’nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır. Derin’in planları Volkan’la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan’ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar. 

Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Dizinin künyesi;

Yapım:    Medyapım / Mednova
Yönetmen:    Neslihan Yeşilyurt
Senaryo:     Kemal Hamamcıoğlu – Dilara Pamuk
Süpervizör:     
Merve Girgin Aytekin

Uygulayıcı Yapımcı:     Seda Peker Özkan
Müzisyen:     Cem Öget
Görüntü Yönetmeni:     Ahmet Bayer
Sanat Yönetmeni:     Onur Tuğ
Styling (Stil Danışmanı):     
Ayşenur Aksoy

Kostüm Sorumlusu:     
Onur Becerik

Oyuncular:    
Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Eren Vurdem(Mert), Yeliz Kuvancı(Bahar),  Olcay Yusufoğlu(Serap), Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Taro Emir Tekin(Selçuk), Alp Akar(Ali)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv