Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı çıktı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Sadakatsiz 14. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı çıktı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Sadakatsiz 14. bölümü ile Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından olan dizi hayranlarını yine ekran başına topladı. Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada yer alacak.

Sadakatsiz 14. bölüm özeti

Asya’nın Ali için endişeleri artarken, Volkan Selçuk tarafından iyice köşeye sıkıştırılmıştır. Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek bulur. Nil’in Selçuk’la kurduğu ilişki hızla çıkmaza sürüklenirken, Asya ile başlattıkları bu riskli oyun kimleri hangi tehlikeyle karşı karşıya bırakacaktır.

Sadakatsiz 13. bölüm özeti

Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişme yaşanır.

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı çıktı mı? Sadakatsiz'de neler oldu?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv