Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz özeti

Sadakatsiz 11. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz özeti

Sadakatsiz 11. bölümle Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Kısa sürede büyük beğeni toplayarak önemli bir hayran kitlesi edinen dizi bu hafta da izleyenleri ekran başına kilitledi. Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Sadakatsiz 11. bölüm özeti

Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir. Evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır. Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanırken, Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır. Öte yandan, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkiler ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğurur. Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir.

Sadakatsiz 10. bölüm özeti

Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Ancak Ali için onunla bir ateşkes yapması gerektiğinin farkındadır. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları,  Derin’i huzursuz etse de, Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmekte kararlıdır.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler