Sadakatsiz 1. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in 1. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Sadakatsiz 1. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

7 Ekim çarşamba günü seyircileriyle ilk kez tanışacak olan Sadakatsiz dizisinin 1. tanıtım fragmanı yayınlandı. İzleyenleri nasıl bir dizi bekliyor? İşte yeni dizi Sadakatsiz'e dair tüm detaylar...

SADAKATSİZ 1. TANITIM FRAGMANI

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Doktor Foster Dizisinden uyarlanacak olan Sadakatsiz dizisi kadın erkek ilişkilerini ve evliliği sorgulayan bir konuyla ekrana geliyor. Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bulduğu saç telinin peşine düşer. Hem kendisine kızmaya başlar hem de araştırmaya devam eder. Sonuçta kocasının aldattığını öğrenir.

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Sadakatsiz dizisinde; Cansu Dere,Caner Cindoruk,Özge Özder,Eren Vurdem,Taro Emir Tekin,Berrin Keklikler,Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen gibi oyuncular yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv