Ramo 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Ramo'nun 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Ramo 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her salı akşamı Show Tv'de yayınlanan Ramo dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı.Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

RAMO 8. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE RAMO 7. BÖLÜM ÖZETİ...

Yavuz'un gerçekleri öğrenmesi üzerine Ramo, planları erkene çekmeye ve bir an evvel savaşı başlatmaya karar verdi. Fidan, Hasan ve Boz'la beraber planı kuran Ramo, anlaşmayı bozup Fatoş'u da alacağını söyledi. Evde kimse tarafından istenmeyen Sibel'i Ramo'nun koruması; Neriman, Doğan ve Şahin ile aralarında büyük bir gerilimin yaşanmasına sebep oldu. Ramo her şeye rağmen Sibel'i korurken, ikili arasında duygusal anlar yaşandı. Ramo'nun Sibel'i öptüğü ve "Bu sana son dokunuşum Sibel. Bizim için bir gelecek yok!" sözleriyle veda ettiği anlar izleyenleri derinden etkiledi. Ramo’nun babasının intikamını alamayacağına inanan Doğan ve Şahin olacaklardan habersiz şekilde Alpay'ın peşine düştü. Doğan, Neşe'yi kullanarak Alpay'ın yerini öğrendi ancak öldürmek için mekana gittiklerinde kötü bir sürprizle karşılaştı. Neşe'nin her şeyi Alpay'a anlatmasıyla Doğan ve Şahin tuzağın içine düştü. Onları ölümden Süleyman Ağa kurtarırken, Alpay’a karşılık Ramo’yu istedi.

Sibel'in de Ramo'ya bir teklifi vardı. Ramo'ya ailesinden bir daha kimseye zarar vermemesi karşılığında birlikte hareket etme teklifinde bulundu ancak Ramo bunu kabul etmedi. Ramo’nun kararıyla Boz’un aile meclisine girmesi; Doğan ve Şahin için bardağı taşıran son damla oldu. Giderek artan gerginlik sonrası Ramo’nun Doğan’a tokat atmasıyla tüm ipler koptu. Adana komisyonundan yıllar önce hayatını kurtardığı Yılmaz'ın da yardımını alan Ramo, tüm konseyi öldürecek operasyonları eş zamanlı olarak başlattı. Neco'nun giderek yakınlaşma çabalarından deliye dönen Fatoş silahla Neco'yu vurdu. Komisyondan iki kişi planlandığı gibi öldürülürken, Süleyman Ağa pavyondaki suikastten aldığı bir telefonla haberdar oldu. Alpay da son anda haber alarak kurtulmayı başardı. Süleyman Ağa kaçmaya çalışırken karşısında Ramo'yu buldu. İki düşmanın karşı karşıya kaldığı final anında nefesler tutuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv