Ramo 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Ramo'nun 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Ramo 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Seyircileriyle her hafta salı akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Ramo'nun 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

RAMO 5. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE ENLER YAŞANDI? 4. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceyhan, Ramo’nun düğününü basar. Tıpkı Ramo’nun kardeşini öldürdüğü gibi, o da abisi Hasan’ı öldürecektir. Hasan ise olan bitenden habersiz, Ceyhan’ın kurduğu tuzağa düşmüş, tek başına ateş çemberinin arasında kalmıştır.

Ramo'nun annesinin Sibel'e, “Sen onu tamamla kızım. Acılarını gör, anla; oradan sev onu!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Sibel ve Ramo arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken, çekilen silahlar gerilimi artırıyor. Mahalleye gelen Ceyhan'ın Ramo'ya silah doğrulttuğu anda “Kardeşe karşı kardeş!” sözleri dikkat çekerken, heyecanın giderek yükseldiği Ramo'da olacaklar merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv